RCS, d.o.o.

Verjamemo, da je naša lastna zgodba, ki jo govorimo skozi objave na različnih medijih, za nekoga lahko rešilna biljka.

 

 

Smo uspešno in hitro rastoče podjetje iz Novega mesta. Na trgu smo prisotni od leta 2012. V letu 2013 je naša glavna dejavnost postala kadrovski inženiring. Za vpis v register domačih pravnih in fizičnih oseb in opravljanje te dejavnosti, smo pridobili vsa potrebna državna dovoljenja, kar je podjetju omogočilo še večje možnosti za uspeh na trgu in lažje prilagajanje na trgu dela.

Delavci so napoteni na različne lokacije in v različna podjetja. Trenutno zaposlujemo okrog 200 oseb z različnimi poklici in delovnimi izkušnjami. Največ oseb je napotenih na področja kot so gradbeništvo, instalacijska dela, proizvodni sektor. Poslujemo po sistemu agencijskega dela. S podjetjem (naročnikom) sklenemo pogodbo o medsebojnem sodelovanju, v kateri se zavežemo, da bomo za naročnika poiskali ustrezen kader. Vsi delavci so zaposleni v našem podjetju in napoteni k naročniku.

Naša druga vrsta dejavnosti pa je pridobivanje kadra. Za  kadre iz tujine, uredimo in pridobimo vso potrebno dokumentacijo za delo v Sloveniji. Ti delavci se lahko nato zaposlijo v vašem podjetju in opravljajo delo izključno za vas. Glede na dogovor lahko za tuje delavce uredimo tudi nastanitev. Z našimi celostnimi kadrovskimi rešitvami mnoga podjetja privarčujejo čas in denar.

Veseli bomo, če se boste odločili za sodelovanje z nami.

0
Zaposlenih
0
Delodajalcev
0
Objavljenih delovnih mest

Iščete zanesljiv kader?

Mi vam najdemo ustrezen kader, tudi iz tujine!

  • +386 7 337 55 30