Kaj lahko sem, kaj lahko naredim, da bo moj svet boljši?

V našem podjetju večkrat poudarimo vrednote, katerim sledimo, ker verjamemo, da smo zaradi njih boljši, drugačni, od naše konkurence. To je naša edinstvenost, resnično.Vsekakor je to proces, ki zahteva čas in veliko odprte komunikacije, ne zahteva pa nobenih čarobnih besed. Vsaka organizacija z pravim odnosom do svojih zaposlenih nedvomno prinese uspeh.

Ja mogoče se vam zdi tole malo zlajnano, ampak, preberite in presodite sami.

Zanj lahko rečem, da je človek in vodja, ki resnično z dejanji stoji za svojimi besedami. S svojim delom in odnosom preseže pričakovanja. Kar nekaj časa sem premlevala ali naj zgodbo objavim ali ne. Notranji glas mi je trdno pritrjeval, um pa vzbujal dvom. No odločila sem se, da v vsem tem valu negativnosti, ki visi nad nami že nekaj mesecev, srčne zgodbe ne smejo ostati ne povedane.

Delila bi z vami, kako je nesebično pomagal enemu od zaposlenih, ko ga je pred kratkim naročnik dela kontaktiral, da opaža pri njem določene težave. Nemudoma je šel k njemu na pogovor in mu ponudil svojo pomoč. Preko njegovih svojcev, je izvedel, da se je že obrnil po zdravniško pomoč, vendar ni vedel kako naprej, znašel se je v stiski. Pomagal mu je poiskati osebnega zdravnika. Vse se je potem kar hitro začelo odvijati, peljal ga je v bolnišnico in spremljal pri potrebnih pregledih, kjer so zaposlenega zadržali. Ves čas je ostal v stiku z zdravniki in svojci. Ko so izvedeli za diagnozo in so ga odpustili iz bolnišnice, ga je odpeljal domov, počakati mora še na ostale izvide. Družina je zelo hvaležna za vso pomoč.

 

Življenje nam vedno pošilja velike izzive, na drugi strani pa nam življenje vedno pošlje prave ljudi, da nam stojijo ob strani.

 

 

Tina Cimerman, marketing